Am cumparat Maxatin dar nu stiu sa il folosesc. Este cineva pe forum care ma poate ajuta?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Am cumparat si eu zilele astea Maxatin insa nu reusesc sa imi dau seama cum sa il folosesc. Da stiu, sunt capsule care se beau si asa mai departe… vreau insa sa stiu de cate ori pe zi, cand sa iau pastilele astea, inainte sau dupa sex etc. Am zis sa va intreb pe voi cei de pe forum poate stiti mai bine ca mine ce recomandari sunt. Pe cutie nu am vazut sa scrie ceva detalii ori instructiuni de folosire. Apreciez orice raspuns.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 482 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am un prieten care este medic si dupa ce am avut o discutie cu el mia spus asa: ia maxatin de doua ori pe zi de preferat la aceleasi ore mereu, timp de o luna. Dupa aia sa iau o pauza de o saptamana si sa reiau ciclul inca o luna. La final iar o pauza de saptamana si sa repet pentru a treia oara totul. Deci un tratament care se va intinde pe 3 luni cu pauza de o saptamana la fiecare luna. Asa mia zis el ca efectele vor fi unele maximale. din ce am observat pana acum a avut dreptate, resimt din plin beneficiile.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Se ia de doua ori pe zi. Poti de exemplu dimineata si seara, insa daca stii ca vei avea un contact sexual in ziua respectiva (sau planuiesti sa ai unul), pastila de dimineata o iei normal, iar pe a doua poti sa o iei inainte de a face sex (sa zicem cu vreo jumatate de ora sau chiar o ora)

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Vezi ca o cutie iti ajunge o luna si are 60 de capsule. Logica mea spune ca se ia de doua ori pe zi. Acum momentele zilei nush sa iti mai zic ca nu mi a venit inca cutia comandata acum cateva zile.

Leave an answer

Browse