Am o intrebare. Voi la Prostect ati primit prospect? Intreb pentru ca la mine nu… sau nu stiu eu unde sa ma uit

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Salutatare tuturor! Va deranjez si eu cu o intrebare… voi ce-i care ati cumparat Prostect  ati primit si prospect la el? Eu nu reusesc sa gasesc prospectul indiferent unde ma uit. sau se considera informatiile de pe cutie acelasi lucru? Intreb pentru ca imi este frica sa nu fi cumparat naiba un produs contrafacut si sa ma trezesc cu eu stiu ce reactii adverse… unde mai pui ca am si dat banii degeaba. Va rog mult, sa imi raspundeti cat mai repede sa stiu daca il trimit inapoi (asta daca vor sa il primeasca sau mi-am luat teapa).

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 370 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nici eu nam primit prospect. Dar am vazut ca pe cutia lu Prostect apar ingredientele, instructiunile de utilizare si ceva despre posibiliele reactii adverse. Poate ca acestea sunt considerate un prospect tinand cont ca sunt informatii necesare care le gasesti si pe prospecturile normale pe hartie separata. Ca colegu nici eu nu cred ca ai cumparat ceva contrafacut. Ia fara frica prostectul si bucurate de rezultate, cum am facut si eu. Prea multe ganduri incruca.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nu trebuie sa primesti neaparat prospect, depinde de unde ai cumparat. Unii distribuitori aleg sa puna ei la dispozitie un prospect pentru Prostect, in limba tarii in care este comercializat. Insa altii lasa asa cum e direct de la producator, adica informatii se pot gasi direct pe cutie. Daca vrei sa afli mai multe despre Prostect ai la dispozitie site-ul oficial al acestora, insa cred ca ceea ce scrie pe cutie este suficient pentru a fi informat. zic eu… puteti sa ma contraziceti. Nu il trimite inapoi ca sunt sanse mici sa fie contrafacut. Foloste-te de el si vezi rezultatele.

Leave an answer

Browse