As vrea si eu cateva pareri despre Atlant gel . Voi ati folosit crema asta? Va ajutat cu rezultate bune?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Salutare colegi! Vin si eu cu o intrebare… ce pareri aveti voi despre Atlant gel? Din cate am vazut, unii barbati il recomanda, altii… stramba din nas. Adevarul nu il stiu, pentru ca stiti cum e si cu site-urile astea, nu sunt toate de incredere. De aia m-am gandit sa va intreb pe voi cei care chiar ati folosit produsul. Ati avut rezultate bune cu Atlant gel? Orice parere ma ajuta. Mersi!

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 393 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pai la mine au stat cam asa treburile. Penisul s a marit dar nu cum mult cam cu 2 hai 3 centimetri acolo. In schimb erectiile sunt mai tari ca niciodata, sunt cat se poate de multumit de crema pe partea asta. Ai grija insa sa o aplici exact cum scrie pe cutie / prospect sau site. Depinde de unde comanzi si ce primesti ca unele magazine nu includ si prospectul.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Noi (eu si sotia mea) suntem foarte multumiti de Atlant Gel. Il folosesc de 2 luni si pana acum si-a facut treaba exact asa cum spune pe cutie. Sunt multe rezultate la care chiar nu m-as fi asteptat ca sa fiu sincer. Este vorba de cresterea penisului cu 3 cm de exemplu. Termin mult mai greu acum, deci sotia mea e fericita ca poate ajunge si ea la orgasm. Si sa nu uit imi revin mult mai repede, obtin erectiile aproape instant.

Leave an answer

Browse