Ati folosit Varicobooster pentru varice? Aveti pareri bune?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Vreau sa cumpar produsul Varicobooster pentru mama mea, un produs ce promite sa trateze varicele. Mama are varice pe picioare de cativa ani de zile si a incercat tot felul de tratamente, creme dar si leacuri babesti, fara nici un rezultat. Ii e frica de operatie, motiv pentru care caut pareri despre acest produs despre care nu am mai auzit pana acum. Credeti ca e bun?

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 2103 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pe mine de exemp?lu a reusit sa ma ajute sa scap de senzatia de picioare grele. Nu mai le am asa de umflate, iar venele nu mai sunt chiar atat de proeminente. Observ ca cu cat folosesc mai mult timp cu atat varicele se retrag mai mult.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Am cumparat crema pentru varice – Varicobooster prin vara la pretul de 149 de pe siteul oficial si a avut rezultat destul de bun pentru mine. Am 49 de ani si varicele imi fac probleme de vreo 5 ani incoace. Am testat multe creme care nu au avut efect, am testat si o gramada de leacuri babesti asa cum spui si tu, insa de data asta am reusit. Au ramas doar niste semne care am inteles ca dispar in timp.

Leave an answer

Browse