Aveti careva un prospect al lui Erogan? Vreau sa vad cam ce informatii sunt pe el

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Ma puteti ajuta si pe mine cu o poza la prospectul lui Erogan? Am cateva curiozitati legat de acest produs si vreau sa aflu niste raspunsuri inainte sa cumpar. Daca nu puteti face o poza imi spuneti macar ce ingrediente sunt trecute pe prospect? De asemenea, stiti cumva daca Erogan are ceva reactii adverse. Am ceva probleme cu potenta dar asta nu inseamna ca sunt dispus sa fac sacrificii pentru a-mi recapata virilitatea din tinerete. Sanatatea conteaza totusi mult pentru mine si nu doar sunt convins.

Astept un rapuns, multumesc anticipat prieteni!

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 630 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Confirm spusele lui Raul. Chiar acelea sunt ingredientele principale care sunt inscrise si pe prospect si le gasesti si pe siteul oficial.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Salut! Poti citit majoritatea informatiilor care te intereseaza pe cutie. Legat de intrebarile tale, pe prospect sunt trecute ca ingrediente principale: Muira Puama, Extract de ciulin, Ginsengul, Extract de pin si L-arginina. Ingrediente naturale asadar alaturi de alte cateva substante naturale cu roluri diverse.
  Iti spun si ca nu au fost semnalate reactii adverse pana acum, nici in cazul meu, care iau erogan de cateva luni deja. Sunt multumit pana acum de ceea ce a avut sa imi ofere mie. Il recomand. Revin cu detalii cand inchei si luna asta de tratament.

Leave an answer

Browse