Black Latte a fost folosit de cineva de pe forum? Am cateva intrebari…

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

As vrea sa slabesc si eu, dar imi e greu sa tin un regim. Am hotarat sa comand asadar un produs pentru slabit si m-am oprit asupra lui Black Latte. As vrea insa sa aflu mai multe despre el. Sunt aici pe forum persoane care l-au incerca? Imi puteti zice daca chiar v-a ajutat sa slabiti sau e doar un efect placebo. Ingredientele chiar sunt 100% naturale cum zic ei? Exista sau nu reactii adverse?? Multumesc in avans.

in progress 0
Victor 3 weeks 3 Answers 94 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am reusit sa slabesc cam 1 kilogram pe saptamana. M-am oprit insa din slabit dupa o luna jumate cand am slabit un total de 5 kilograme. Mi se pare destul de ok, nu cred ca e un efect placebo. SI chiar daca ar fi important e ca am reusit sa slabesc.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Subscriu si eu la ce a zis Aniela. Black Latte are ingrediente naturale si m-a ajutat si pe mine sa slabesc cateva kilograme deloc de neglijat. Bine, eu oricum sunt o persoana destul de activa in timpul zilei prin prisma job-ului, asa ca eu cred ca a actionat mult mai bine din aceasta cauza suplimentul, ajutandu-ma sa ard mult mai multe calorii decat in mod normal in activitatile mele zilnice.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Buna.

  Da, ingredientele chiar sunt unele naturale. Se poate observa asta pe prospect, eu l-am studiat cu atentie si nu vad sa fie ceva care sa puna in pericol sanatatea. Si da, Black Latte m-a ajutat sa slabesc mult mai rapid, arzand mai multe calorii decat in mod normal. Eu iti recomand sa iei suplimentul si la pachet sa faci si mult sport + sa tii o dieta (nu foarte stricta insa). Asa rezultatele obtinute vor fi maxime. Eu personal recomand produsul. Sper sa te ajute si pe tine.

Leave an answer

Browse