Cateva pareri despre Erogan va rog?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

vreau neaparat sa folosesc si eu erogan ca am vazut ca ajuta pe cei care au problema cu p*/* care nu se scoala. Deja se implineste un an de cat am probleme mari cu erectia, nush ce naiba am. probabil ceva repercusiuni psihice de cand m-am despartit de fosta, dar totusi… acum am o noua prietena si chiar o plac, nu vreau sa plece pt ca nu am cu ce sa o… intelegeti voi. Ce pareri aveti despre Erogan? Orice parere este bine venita asa ca nu va ezitati sa scrieti. Sau recomandati altceva? Sunt dispus sa incerc orice atat timp cat am o minima garantia ca ma va ajuta sa imi scol mai usor p*** si sa ramana asa, nu sa moara in mijlocul actiunii….

in progress 0
Victor 1 year 3 Answers 5715 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Sunt asa bune?

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Uite parerea mea sincera. Eu am folosit Erogan timp de cateva luni in speranta ca o sa am performante sexuale de invidiat. Nu au fost chiar de invidiat, insa in comparatie cu prestatiile din trecut… pot spune ca partenera mea este acum mai multumita ca niciodata de mine. Adevarul este ca ne iubim mult si asta conteaza de asemenea in relatiile intime. Nu stiu sincer cat de mult m-a ajutat erogan, drept e ca putin acolo si-a adus aportul la fericirea noastra, a mea si viitoarei mele sotii. Asa ca poti sa incerci si tu, am vazut ca sunt multi barbati cu pareri pozitive la adresa sa.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pretene eu zis ca nu mai aspteti si sa cumperi erogan. eu am doar pareri de bine despre acest produs ca lam folosit des si am fost multamit pana acum de rezutlatele care am reusit sa le obtine. Vrei sfatul meu? cumparal. Dupa care rupei pasarica si fao sa fie doar a ta, altfel cred ca o sa o pierzi mai mult ca sigur. parerea mea, ce sa zic, o asculti sau nu.

Leave an answer

Browse