Cati dintre cei de pe acest forum ati folosit Atlant gel?? Ma puteti ajuta si pe mine cu niste raspunsuri?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Sper ca am postat in categoria buna… Am si eu o curiozitate, cati dintre voi cei de pe forum ati folosit Atlant gel? As vrea sa il incerc si eu pentru ca am probleme tot mai nasoale cu potenta asta…. nu mi se mai scoala decat foarte greu si e deranjant deja… Daca chiar sunt persoane pe forum care au folosit Atlant gel imi puteti spune si mie daca in cazul vostru a avut efect? V a ajutat sa va imbunatatiti performantele in dormitor? Nu as vrea sa dau banii degeaba, daca nu va ajutat imi puteti recomanda un alt produs mai bun?

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 467 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Atlant Gel a reprezentat salvarea relatiei mele. Prestatiile in dormitor nu mai erau deloc ca in tinerete asa ca aveam nevoie de putin ajutor care a venit sub forma acestui gel . de la primele aplicari penisul a inceput sa fie mult mai tare si chiar mai mare. Prestez acum fara probleme chiar si o ora sau mai mult daca am chef.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Salut! Eu am folosit Atlant Gel si am fost destul de multumit de rezultate. Adica acum imi e mai usor sa o scol si sa o mentin asa treaza. Inainte de exemplu aveam nevoie de un preludiu lung pentru a obtine erectia si nici asa nu era una completa. Aveam nevoie de atat de multa stimulare pana se scula ca imi pierea cheful. Acum vad ca nu mai am astfel de probleme semn ca atlant Gel a reusit sa mi le rezolve. Incearca-l si tu poate te ajuta si pe tine ca pe mine.

Leave an answer

Browse