Cati dintre voi ati dat comanda pentru Forte Love ? Aveti libidou mai mare acum?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Bunaaaa fetelor! Am si eu o curiozitate… sunteti pe aici care ati dat comanda pentru Forte Love? Va intreb pentru ca vreau si eu sa dau o comanda mai consistenta insa mai intai as vrea sa stiu si eu cam ce impresii va lasat voua acest produs. Chiar va ajutat sa va mariti libidoul? Sunt foarte curioasa cam ce rezultate ati reusit sa obtineti cu el. Puteti trimite si ceva poze cu ingredientele sale? Multumeeeeesc mult mult de tot 😀

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 444 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Si eu am fost multumita de forte love. rezultatelte au fost unele care m-au convins sa mai apelez si pe viitor la el. Nu stiu insa ce sa iti zic despre ingrediente pentru ca a trecut ceva timp si nu mai retin ce scria pe cutie. Stiu doar ca printre ele se afla si l-arginina.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Buna draga mea. Eu am folosit Forte Love si am fost foarte multumita de rezultate. Parerea mea e ca merita toata atentia femeilor care au probleme cu libidoul. Asta pentru ca acest produs chiar il imbunatateste. Eu am comandat doua cutii si mi s-au dus problemele de aceasta natura, acum stau si ma gandesc daca merita sa mai dau comanda pentru inca o tura sau sa vad daca nu mai am nevoie.

Leave an answer

Browse