Cati sunteti pe acest forum care ati folosit Erogan? Ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Ma tot bate gandul sa cumpar Erogan dar am inca multe intrebari la care nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. Am zis asadar sa intreb aici pe forum pe voi cei care ati folosit produsul. Asadar, cati de pe forum ati folosit intradevar Erogan? M-am cam saturat sa citesc doar analizele “specialistilor” care vorbesc din auzite si uitandu-se la ingrediente. Pe voi cum va ajutat produsul? Ati scapat de problemele cu potenta? Si inca ceva… imi spuneti va rog care este lista cu ingrediente? Nu am reusit sa gasest detalii pe niciun forum si site romanesc iar cu engleza eu stau destul de prost.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 831 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Ingredientele sunt intradevar cele spuse de raul – Muira Puama, Extract de ciulin, Ginsengul, Extract de pin si L-arginina.. Legat de eficienta, pe mine zic ca ma ajutat sa devin mai potent in pat desi mi-ar fi placut mai mult. Am un penis mai mare cu vreo 2 cm si mai iau vreo luna sa vad daca ajung la 4

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Ma numar printre cei de pe forum care au folosit Erogan. Am urmat deja de cateva luni tratamentul cu acesta si urmaresc sa mai inchei o luna pana sa ma pronunt complet. Pana acum iti spun ca am fost multumit de rezultatele obtinute. Aveam probleme cu erectia in sensul ca nu era completa si dura putin. Pe langa asta, mai si terminam repede. La recomandarea unui prieten am zis sa incerc si eu produsul asta si se pare ca bine am facut pt ca acum am erectii mai tari si nu mai ejaculez chiar atat de repede.

  Legat de ingrediente, lista cuprinde: Muira Puama, Extract de ciulin, Ginsengul, Extract de pin si L-arginina.

  Sper ca ti-am fost de ajutor, o zi buna sa ai.

Leave an answer

Browse