Ce ingrediente are Vigrax de ofera asa rezultate bune cum spuneti voi? Imi puteti enumera pe cele mai importante?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Vad pe aici si pe alte siteuri ca Vigrax este foarte laudat. Pe langa lauda insa vad si destul de multe comentarii negative, cum ca nu ofera acele rezultate promise de producator. Eu ce as putea crede? Ce parere aveti? Imi puteti da lista cu ingrediente? Sa stiu daca acele ingrediente chiar sunt cele responsabile cu numeroasele rezultate pozitive promise de specialistii contactati de compania producatoare.

in progress 0
Victor 2 years 4 Answers 652 views 0

Answers ( 4 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nu stiu ce ingrediente are ca nu m-am uitat niciodata, dar le-am folosit si la mine nu au avut efect foarte mare. Intr-adevar s-au vazut ceva rezultate dar nu cat ma asteptam. Cu Titan Gel spre exemplu mi-a mers mult mai bine.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu sincer sa fiu am fost foarte multumit de vigrax. Din ce am citit pe siteul producatorului cam toate rezultatele promise sau adeverit in ceea ce ma priveste. am fost perseevrent cei drept si am luat fara oprire mai multe luni ca sa fiu sigur ca profit la maxim de tot ce are de oferit.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Am mai scris o data pe un topic ingredientele… trebuia sa cauti mai bine si gaseasi si tu lista respectiva. Ingredientele sunt: extract de ginseng, Tribulus terestris, L-arginina, magneziu, celuloza microcristalina si coloidal silica

 4. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nush sa iti zic exact ingredientele ca nu am citit prospectul cu atentie. Am vazut ca a avut rezultate asa ca eu am fost multumit de el nu am mai stat sa ma interesez de ingrediente si alte chestii pe care le vad inutile atat timp cat ai rezultate si atat.

Leave an answer

Browse