Ce pareri aveti despre produsul Hondrocream?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Am mai folosit in trecut crema Hondrocream si am avut rezultate destul de bune, dar as vrea sa aud pareri si de la altii. Este sigura pentru sanatate, are ingrediente naturale fara efecte adverse?

Am mai citit cateva pareri pe internet unde multi o lauda pentru rezultatele sale imediate, insa as vrea sa stiu si de la persoane care au mai folosit si alte produse similare, daca exista ceva mai bun.

in progress 0
Alexandra 4 years 4 Answers 1019 views 1

Answers ( 4 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Ce crema sa comand pt osteofite si pensare discala cervicala?

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am pareri bune despre Hondrocream. Am folosit crema cu succes si am fost foarte multumit de rezultatele pe care am reusit sa le obtin cu un minim de efort

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Daca ai dureri foarte mari iti recomand sa folosesti hondrocream dar vezi ca nu e de joaca. Poate te ajuta sa te tratezi, dar la fel de bine poate nu pt ca fiecare organism e diferit. Mergi asadar si la un control la medic ca sa stii exact ce ai si daca merge tratat conventionat sau necesita ceva interventii chirurgicale

 4. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pai lucrurile stau cam asa, hondrocream asta pe mine m a ajutat foarte mult sa trec cu bine peste perioadele cu dureri, reusind sa ma “anestezieze” putin in zona cu probleme. practic nu mai simteam durerea , ceea ce ma ajutat si in recuperare, pentru ca reuseam sa ma tine de fizioterapie si gimnastica medicala fara probleme.

Leave an answer

Browse