Ce pret are Forte Love in Romania si de unde se cumpara?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

De unde pot cumpara si eu produsul Forte Love din Romania si la ce pret? Am vazut o reclama la televizor dar nu am apucat sa vad si pretul si de unde se cumpara. Va rog mult sa ma ajutati, chiar am nevoie de acest produs intrucat libido-ul meu este tare scazut si simt ca imi dezamagesc sotul tot mai mult pe zi ce trece.

in progress 0
Ioana 3 years 3 Answers 2972 views 4

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Sfat prietenesc – nu te incurca cu magazinele care ofera chilipire. Te poti trezi cu un alt produs sau unul contrafacut. Ia direct de pe3 siteul distribuitorului oficial ca iesi mai castigat, chiar daca ti se va parea pretul ceva mai ridicat.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Hm, vad ca unele au cumparat la 150-160. Eu am dat comanda de pe site-ul oficial si amplatit 170 de lei, si asta la reducere. Fetelor, voi sunteti sigure ca ati cumparat produsul original? Din ce am citit se mai intampla ca cei care le vand foarte ieftine sa le ofere contrafacute sau cu apa ori mai stiu eu ce prostii in ele.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am platit cred ca vreo 160 de lei pe el. Am prin un pret bun ca era ceva reducere de black fraydei parca. Nu mai retin exact ca au trecut deja 2 ani. Oricum pe acolo se invarte preturile si acum, depinde desigur si de unde comanzi.

Leave an answer

Browse