Ce pret are Titan Gel si de ce difera de la un magazin la altul?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Am vazut pe internet o gramada de pareri pozitive despre acest produs pentru marirea penisului si as vrea sa il comand si eu, insa nu stiu de unde pentru ca pe internet il vand foarte multi, iar eu nu stiu ce sa aleg… Ce pret are Titan Gel in mod normal? Unii cer 159 ron, altii 130 sau mai putin. De ce difera, sunt mai multe variante?

Mi-ar fi de ajutor un raspuns cat mai rapid.

in progress 5
Alexandra 3 years 2 Answers 4060 views 12

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Preturile difera pentru ca fiecare magazin are libertatea de a comercializa la un anumit pret stabilit de ei in functie de mai multe criterii. Unii distribuitori adauga mai mult la pretul care vine direct de la producator, altii pun mai mult, pentur ca isi doresc un profit mai mare.

  Ce sfat iti dau eu? Sa dai comanda direct de pe site-ul oficial, pentru ca asa ai un pret bun, precum si destul de des oferte cu reduceri care vor scade si mai mult costurile finale. In plus, te bucuri si de siguranta ca nu cumperi un produs contrafacut. Iata asadar foarte multe avantaje care te scapa de numeroase batai de cap.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am cumparat pentru sotul meu si a fost foarte buna crema, m.a facut sa ma simt ca in tinerete.

  Pretul difrra la unii pentru ca exista oe piata tot frlul de fake.uri ls produs. Ai grija sa fie cel original, cu holograma. Restul sunt spa de ploaie

Leave an answer

Browse