Ce ziceti, merita sa dau comanda pentru Fitospray? Ma va ajuta sa slabesc 10 kilograme in 2 luni de zile?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Stiti cumva daca merita sau nu sa dau comanda pentru Fitospray? M-am gandit ca nu ar strica putin ajutor pentru a slabi 10 kilograme. Am ceva surplus si mi-ar placea sa scap de el in maxim doua luni de zile (particip la un eveniment important atunci). Voi ce rezultate ati reusit sa obtineti cu Fitospray? Credeti ca ma va ajuta sau o sa dau banii degeaba? inca ceva… voi de unde ati dat comanda pentru a profita de a cea reducere la pret de 50%? Vreau si eu link va rog, daca se poate..

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 424 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu nu cred ca un Spray te poate ajuta sa slabesti. O fi adevarat, nu zic nu, dar cam greu de crezut. Mai degraba ai nevoie de dieta, sport si cel mult niste pastile de slabit, ciocolata calda sau alte suplimente care se iau pe cale orala.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Dai comanda si vezi. asa e cel mai bine. Daca citesti pe net o sa vezi ca Fito Spray da rezultate destul de bune, insa ele difera de la un corp la altul, pentru ca fiecare persoana e diferita. Comanda o cutie, incearco si vezi daca functioneaza. Daca da mai comanda 2 cutii si continua cura de slabire. O sa vezi asa daca e sau nu bun. Oricum e un pret bun in momentul asta.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu zic ca merita Fito spray. Pe mine personal a reusit sa ma ajute sa slabesc intr-un ritm destul de alert. Nu stiu daca te va ajuta chiar 10 kg in doar 2 luni dar… dai comanda si vezi, poate la tine reactioneaza bine organismul si va arde mai multe calorii

Leave an answer

Browse