Ce ziceti, sa dau comanda Titan Gel Gold sau sa mai astept o reducere ceva? Credeti ca va ajunge mai ieftin de atat??

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Vreau neaparat sa imi maresc penisul, dar nu stiu exact daca merita sau nu sa comand acum Titan Gel Gold. Am deja produsul in cos dar inca astept sa dau comanda. Ma tine ceva in loc sa dau atatitea bani pe el. Totusi din cate am vazut Titan Gel Gold a reusit sa ajute multi barbati… voi ce ziceti? Oare va fi acelasi pret si dupa cateva luni sau un an? Va deveni mai ieftin de atat sau sa nu mai astept si sa dau comanda chiar acum? Pe voi va ajutat crema sa va mariti penisul? spunetimi si mie va rog sa stiu ce sa fac, chiar am nevoie de ajutorul vostru. Multam fain tare.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 827 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Mai mult de atat nu cred ca o sa scada pretul. E deja la jumate fata de normal. Comanda asa nu mai astepta ca merita, iti zic eu sigur. Eu mi-am marit penisul cu 4 cm cu ajutorul sau. Am acum un penis de 17 cm.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu zic sa dai comanda si gata. Sincer chiar nu stiu cat de mari reduceri vor mai fi, oricum mai mult decat ce e acum slabe sanse. Nu uita ca vorbesti deja de 50% reducere… deja ceri sa ti se dea crema pe gratis ceea ce nu prea e ok. Nu stiu sa iti zic daca te ajuta sau nu pt ca inca nu am folosit crema dar am zis sa scriu mesajul asta pentru ca vad ca esti nelamurit cu pretu.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Prietene acum eu nush sa iti zic daca il vei gasi mai ieftin sau nu, dar pe mine Titan Gel Gold chiar ma ajutat sa imi maresc penisul. Nu cred ca mai conteaza acum pretul sau nu. Dai comanda si gata, o sa vezi ca merita pe deplin sa il folosesti. Efectele nu se vor lasa asteptate cu insistenta si fara zgarcenie.

Leave an answer

Browse