Cei de pe forum… cum vi se pare Prostect? Pe voi v-a ajutat sa scapati de problemele cu prostata?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Prostatita cronica a inceput sa imi dea viata peste cap… am dureri in timpul contactului sexual (asta in cazul in care reusesc sa obtin o erectie) si merg la toaleta destul de des… chiar ma enerveaza deja… o sa merg si la un control la medic, insa m-a programat abia peste o luna. Eu ce fac pana atunci? Rabd? Nu mersi…sunt satul de spitalele din Romania… Voi cei de pe forum ce imi recomandari? Prostect am vazut ca este laudat, merita sa il cumpar? Pe voi a reusit sa va ajute? Daca stiti si alte tratamente naturale si care nu necesita o prescriptie medicala nu ezitati sa imi recomandati.

Astept cu mare interes un raspuns din partea voastra. Multumesc mult pentru ajutor!

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 498 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Foarte multe nu iti pot spune pt ca iau prostect de abia o luna. Pana acum insa am fost multumit de rezultatele pe care le am obtinut, chiar m a ajutat destul de mult.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Salut! Ai vazut bine, Prostect intradevar este laudat pe forum. nu doar pe asta, ci si pe alte forumuri. Revenind la intrebarile tale… eu ma numar printre cei care au folosit Prostect si trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa fiu chiar atat de multumit de el. A facut tot ce a promis. Daca ar fi sa am nevoie din nou de el cu siguranta voi apela (desi sper sa nu mai fie cazul). Eu zic sa il incerci, e din ingrediente naturale asa ca nu vad sa fie vreo problema. Fiind produs natural nici nu ai nevoie de prescriptie medicala.

Leave an answer

Browse