Cine a folosit Titan Gel? Am nevoie de cateva sfaturi de folosire

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Am cumparat crema Titan Gel dar nu am primit instructiuni de folosire. Am inteles de la cineva care a folosit ca se aplica pe penis de fiecare data cand vrei sa ai un contact sexual, insa altii spun ca trebuie aplicata zi de zi astfel incat rezultatele sa fie cat mai bune.

Nu stiu ce sa mai cred. Voi cum o folositi?

in progress 2
Ionela 3 years 3 Answers 2807 views 3

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nu toti stiu cum se foloseste Titan Gel, unii barbati au impresia ca se foloseste pe post de lubrefiant si atat. Nu e chiar asa! Vedeti pe siteul oficial sfaturile de folosire si cum poti ajunge sa ai un rezultat cat mai bun. CLICK AICI.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  E cum a zis si Marcu. Fix aia sunt pasii pe care i-am urmat si eu. In rest… si ce ai spus tu este complet adevarat. Adica… crema Titan Gel tu o poti aplica inainte de un contact sexual daca vrei sa te bucuri de performante bune in dormitor (sau unde iti place tie sa o faci :)) ). Si da, se aplica si zi de zi, atunci cand vrei si sa iti maresti jucaria, nu doar sa o trezesti,. Asadar, vrei marirea penisului? Aplica zilnic. Vrei doar sa ai erectii tari si sa rezisti mai mult cand faci sex? Aplica iniante cu vreo 10-15-30 de minute inainte de contactul sexual.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Iei crema, o desfaci, scoti penisul, pui crema Titan Gel pe mana si iti freci penisul cu ea pana cand devine erect apoi continui astfel incat crema sa intre in piele. Apoi iti faci de cap ­čśÇ

Leave an answer

Browse