Cine ma poate ajuta si pe mine cu un prospect pentru Forte Love?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Am tot citit despre ingredientele pe care le are Forte Love insa eu as vrea sa vad cu ochii mei un prospect. Nu am reusit sa gasesc o poza sau ceva din care sa reiese ca informatiile sunt de pe un prospect al lui Forte Love. Ma gandesc ca poate ma puteti ajuta voi cele care ati folosit produsul. Poate mai aveti prin casa prospectul 🙂 imi trimiteti si mie o poza cu el va rog? Multumesc din suflet, raman datoare.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 438 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Forte Love este un supliment natural si nu toate produsele din aceasta clasa au si un prospect, pentru ca legea nu obliga la acest lucru. Pentru produsul de fata, am inteles ca unii cumparatori au primit totusi un prospect daca se poate numi asa (o foaie pe care sunt scrise ingredientele, concentratia, gramajele). Oricum, e 100% natural deci nu ar trebui sa iti faci probleme in acest sens. Il iei asa cum scrie pe ambalaj si … spor la multa dragoste 😀

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Din pacate nu mai am prospectul ca sa iti fac o poza si sa ti-o trimit… am aruncat cutiile dupa ce le-am folosit cu tot cu el… pot insa sa iti confirm ca informatiile de pe site-ul oficial sunt cele reale care apar si pe prospect.

Leave an answer

Browse