Climax Control chiar ma poate scapa de ejacularea precoce? Ce pareri aveti cei care a-ti folosit produsul? Merita incercat?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

De ceva vreme am observat ca termin destul de repede. Am momente cand pot rezista si 10 minute sau mai mult, insa mai dese sunt cele in care termin in doar cateva minute. Nu pot spune ca e un alt grad de excitare, pur si simplu termin repede… nu stiu de ce. Am zis sa caut o solutie la aceasta problema si asa am ajuns la¬†Climax Control despre care am citit unele pareri destul de bune ale specialistilor.

Vin insa sa va intreb acum pe voi, cei care chiar ati folosit Climax Control. Voi ce pareri v-ati format in perioada in care ati folosit solutia asta? V-a ajutat sa scapati de problemele cu ejacularea precoce si sa va imbunatatiti performantele din dormitor? Ce rezultate ati avut? Astept cu interes un raspuns din partea voastra, multumesc anticipat. Zi buna sa aveti.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 935 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Folosind climax control nu am mai simtit atat de tare nevoia de a finaliza, asa ca m-am putut controla mult mai bine. Partea buna e ca, desi nu simteam nevoia sa finalizez, erectiile erau foarte puternice.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Climax Control a reusit pe mine sa ma scape de problema ejacularii precoce. Pot acum sa rezist fara sa imi dau drumul chiar si 30 de minute sau mai mult, depinde de cat de excitat sunt.

Leave an answer

Browse