Cum se comanda Titan Gel in Romania?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Salutari!

Incerc de cateva minute sa comand crema pentru marirea penisului Titan Gel pe un site din Romania si nu reusesc. Imi cere numar de telefon si nume, le completez insa nu se intampla nimic. A reusit cineva sa dea comanda?

Va rog mult sa ma ajutati, chiar as vrea sa cumpar aceasta crema intrucat am nevoie urgenta, insa nu pot trimite comanda.

in progress 0
Daria 3 years 3 Answers 1310 views 3

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  La fel cum au spus si colegii, dupa ce completezi acel formular cu datele pe care ti le cere trebuie sa astepti pt ca o sa fii sunat de un operator pt confirmarea comenzii si sa oferi alte date necesare pentru livrare.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pe mine m-au sunat tot in ziua in care am completat formularul pentru confirmarea comenzii. mai asteapta putin si o sa vezi ca te suna

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pai nu se intampla nimic pentru ca trebuie sa astepti un telefon din partea lor 🙂 sunt unele magazine care iti cer la comanda doar numele si numarul de telefon tocmai pentru ca urmeaza sa te sune atunci cand este liber un operator pentru a stabili restul detaliilor. Aici ma refer in special la adresa unde vrei sa fie livrat produsul, cantitatea, si asa mai departe. Nu ai gresit cu nimic si nici site-ul nu are probleme, trebuie doar sa astepti un telefon din partea lor.

Leave an answer

Browse