Din curiozitate intreb – ce rezultate ati reusit voi sa obtineti folosind Maxatin pentru potenta?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Stiu ca Maxatin e bun mai mult pentru ejaculari puternice si orgasme tari, dar pot obtine rezultate si pe partea de potenta? Adica eu banuiesc ca astea vin toate trei la pachet nu? M-am hotarat sa incerc si eu pastilele, dar mai mult pentru ca am probleme cu potenta, pe voi cum va ajutat maxatin? Pe toate cele trei planuri? Sunt curios ce rezultate ati obtinut si voi ca din ce am citit pe net e eficient la tot ce inseamna performante sexuale.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 1368 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu sufar de prostatita cronica de cativa ani de zile, o afectiune ce se pare ca nu are un tratament definitiv ci doar iti mai trece din cand in cand, apoi cand e frig afara, incep iar problemele. Din cauza acestei afectiuni, si potenta mea lasa de dorit. De multe ori imi dadeam drumu foarte repede, in aproximativ un minut, alte ori nici macar nu reuseam sa am erectie.

  Am descoperit Maxatin dupa ce am testat multe alte suplimente printre care si Maraton Forte. Doar cu Maxatin am avut rezultate notabile. Acum am o viata sexuala destul de normala, se vede clar diferenta.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Am folosit eu Maxatin pentru ca nu prea mi se scula desi voiam foarte mult sa fac sex. Se pare ca nu si-a facut efectul chiar de la prima doza, ci abia din a doua saptamana rezultatele au inceput sa se observe. Poate ca actioneaza mai greu in functie de organism. Daca vrei sa il incerci sfatul meu este sa nu renunti mai devreme de 3-4 saptamani pentru ca s-ar putea ca atat sa dureze pana ce isi face efectul in cazul tau.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu iti pot confirma ca cu Maxatin am reusit sa am rezultate si ca potenta mi-a si a revenit la fel ca in tinerete. Si eu ca tine aveam probleme cu erectia. Dar a reusit sa imi revin incet incet dupa ce am folosit pastilele astea timp de 2-3 saptamani fara oprire. Eu zic sa il incerci si tu ca sunt sanse mari sa iti dea rezultate si sa devii mai bun la pat

Leave an answer

Browse