Dragelor, sunt curioasa, voi ce rezultate ati avut cu Forte Love? Au meritat banii platiti?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Lipsa poftei de sex m-a determinat sa caut produse care sa ma ajute sa imi recapat libidoul din tinerete. Fac asta si pentru ca nu vreau sa imi fac sotul sa tanjeasca dupa mine si eu sa nu il pot satisface… am vazut pe net ca multe femei recomanda Forte Love. Sunt si eu curioasa daca e un produs bun si eficient tinand cont ca e destul de scump. Voi ce rezultate ati obtinut cu el? Mi-l recomandati sau bine zic pas? Chiar sunt curioasa ce imi puteti spune despre produs.

in progress 0
Victor 2 years 4 Answers 914 views 0

Answers ( 4 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Inainte sa aflu de Forte Love nu prea aveam chef de sex cu sotul meu, mereu cautam motive ca ma doare capul, burta, mi-e rau, etc. Defapt, adevarul era ca nu aveam chef. De cand am descoperit Forte Love totul s-a schimbat. Va recomand cu incredere.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am cumparat o cutie insa nu am avut rezultatele mult asteptate 🙁 vad ca altele v-ati bucurat de rezultatele promise… stiti cumva daca am facut eu ceva gresit? Trebuia sa iau sub o anumita forma sau program? Ori trebuia sa continui sa iau forte love si sa nnu renunt dupa doar o cutie… ???

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Ma declar si eu multumita de forte love. Am avut niste rezultate neasteptate, sincera sa fiu credeam ca nu va avea niciun efect insa iata ca asteptarile mi-au fost intrecute. asta e motivul pentru care il recomand femeilor care nu mai simt acelasi chef de a face sex, lucru care le poate dauna relatiei pe care o au

 4. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu pot spune ca am fost multumita de rezultate. Forte Love chiar mi-a readus pofta de sex la scurt timp dupa ce am inceput sa il iau. Incearca-l si tu, poate te vei bucura si tu de acelasi efect, cine stie.

Leave an answer

Browse