Dragi colegi de pe forum, pe voi cum v-a ajutat Titan Gel Gold? sa il cumpar si eu?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

hei, salutare tuturor colegilor de pe forum. vreau sa va pun si eu o intrebare. Sunt printre voi barbati care au cumparat Titan Gel Gold? Pentru ca vreau sa il cumpar si eu insa mai am cateva nelamuriri…. de exemplu, pe voi cum v-a ajutat? Vi s-a marit penisul? Performantele sexuale s-au imbunatatit? Cum stati cu libidoul? Eu din pacate am un penis mic si erectii slabe si as vrea sa vad daca Titan Gel Gold este intr-adevar crema minune precum o promoveaza toti. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre, multam fain!

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 572 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Vezi ca trebuie sa il folosesti cum scrie pe prospect altfel nu faci nimic. Adica citeste acolo cu atentie si nu renunta, cu cat aplici mai mai multe zile / saptamani cu atat mai bine. Fara minim o luna eu zic ca nu faci nimic. Eu asa am facut si am fost foarte multumit de rezultatele pe care am reusit sa le obtin.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Am testat destul de multe produse de genul si am ajuns la concluzia ca nimic nu intrece titan gel (atentie, varianta clasica, nu asta, gold, care nu prea m a ajutatat foarte mult si nu il rcomand).

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pe mine Titan Gel Gold m-a ajutat si nu prea. sincer nici nu stiu. eu am vrut crema pentru marit penisul, insa dupa 3 luni de aplicare continua nu am reusit sa mio maresc cu mai mult de 2-3 centimetri. Daca sunt si astia. De cealalata parte,… am o potenta mult mai mare acum dupa ce am urmat tratamentul cu aceasta crema. in sensul ca pot face sex aproape oricand. mi-ar fi placut insa sa imi maresc penisul cu pana la 5 centimetri asa cum este promovat, dar e bine si asa. macar suplinesc marimea cu performantele. e bun, til recomand.

Leave an answer

Browse