Este cineva pe forum care a folosit Dynamite si imi poate da mai multe detalii despre el?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

salutare, am vazut ca multa lume lauda dynamite spunand ca e printre cele mai bune activatoare de nada la ora actuala. totusi am ceva dubii, asa ca mi-ar place daca cineva de pe acest forum care a folosit acest produs mi-ar putea oferi mai multe informatii despre el. chiar atat de bun e? intradevar am nevoie de un astfel de activator sau pot la fel de bine sa prind pestii si fara el? ce spuneti voi? astept raspunsul doar de la cei de pe forum care chiar au folosit. ceilalti sa se abtina va rog

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 498 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Am cumparat mai mult din curiozitate dynamite, Voiam sa vad cum naiba te poate ajuta o solutie pe care o pui pur si simplu pe nada sau o folosesti pt a unge undita sa te ajute sa prinzi mai mult peste. Se pare ca chiar a ajutat, prinzand mai mult peste ca niciodata. Am citit mai multe si am aflat ca substanta din dynamite trezeste instinctul de pradator in pesti si le starneste foamea determinandui sa prinda momeala si sa fie o prada usoara pentru tine.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Am folosit eu Dynamite. Mi se pare bunicel, in sensul ca nu imi mai bat capul sa gasesc momeala, ci pun aproape orice in ac si trage la peste fara probleme.

Leave an answer

Browse