Este cineva pe forum care a folosit Maxisize? Va ajutat? Mareste sau e doar marketing

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Am citit pe net mai multe articole despre Maxisize si am zis sa intreb si pe forum mai multe legat de el. Am mai citit si de pe alte forumuri, insa parca tot am nelamuriri. Va intreb si pe voi deeci. Ati folosit Maxisize? A reusit sa va ajute? penisul vostru e mai mare acum? pofta de sex cum e? ca si cu ea am ceva probleme… erectia nu este completa. deci dupa ce ca penisul e mic nici nu se scoala corect… 🙁 sunt disperat si Am zis ca incerc orice atat timp cat am o minima garantie ca va functiona.

Va rog sa imi raspundeti doar daca chiar ati folosit crema, nu doar din auzite. ca din auzite am tot citit si eu si nu am mare incredere in asta.

in progress 0
Victor 2 years 4 Answers 1098 views 0

Answers ( 4 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Crema asta sincer mi se pare buna., dar nu am avut bani sa o folosesc mai mult de o luna asa ca nu stiu exact care sunt efectele complete. In luna asta mie penisu a devenit mai tare si mai erect ca inainte si mai usor de sculat. dar cam atat, nu vad schimbari cel putin nu notabile la marime

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Ma si eu am folosit crema asta dar parca ma asteptam la mai mult efect de la ea. Adica pana mea, doar 2 centimetri crescuti al penis…. cei drept am aplicato doar vreo luna, sa mai prelungesc pentru inca 2-3 luni? voi ce ziceti?

  • Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

   Report
   Cancel

   da mai folosesteo cateva luni. eu am luat tratamentu asta aproape juma de an pana am ajuns sa imi cresc p**a cu 5 centimetri. nah, acu tu stii si ce bani ai ca e destul de scump, dar daca vrei sa f*ti de rupi merita.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Salut! Ma numar printre cei care au folosit crema. Intr-adevar, ai facut bine ca ai intrat pe forum sa ceri sfaturi pentru ca site-urile am vazut si eu ca ofera doar informatii vagi. Ce iti pot spune eu? Ca cel putin in ceea ce ma priveste crema maxisize a reusit sa ma ajute sa imi imbunatatesc semnificativ viata sexuala. In ce sens? Erectiile mele sunt mult mai tari decat in trecut. Practic acum ma pot bucura si eu de o viata sexuala de calitate, fara sa imi moara la intrare cum vine vorba aia.

  Da, mi-a crescut chiar si penisul, nu cu mult, cu vreo 3 centimetri, dar ptr mine este mai mult decat suficient, chiar nu imi doream mai mult de atat. merita cred eu sa Incerci si tu crema asta, sunt sanse mari sa te ajute ca pe mine.

Leave an answer

Browse