Exista un forum oficial Titan Gel?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

As vrea sa discut cu alte persoane care au folosit crema Titan Gel si nu stiu daca exista un forum oficial pentru aceasta. Cumva cel pe care scriu acum este?

Va rog frumos sa imi raspundeti pentru ca am mai multe intrebari sa va pun.

in progress 4
Ioana 4 years 4 Answers 10121 views 15

Answers ( 4 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nu exista un forum oficial al Titan Gel insa daca doriti pareri reale de la persoane care l-au folosit, vedeti pe acest site ce au scris si ce rezultate au avut.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am folosit Titan Gel si iti pot da mai multe detalii despre el. Ce vrei sa stii mai exact?

  Am inceput sa aplic crema asta pentru prima data in urma cu 1 an. De atunci si pana acum am luat doar o pauza de 3 luni pentru ca nu mai aveam bani sa cumpar inca 5 cutii cate am cumparat prima data. Am aplicat crema zi de zi in restul perioadei si am reusit sa imi maresc penisul cu 4 centimetri (chiar 5 centimetri daca sunt foarte excitat si erectia este una puternica). Deci se poate

  Alte rezultate? Penisul meu e mai tare, erectia fiind completa dupa cum am zis deja. Rezist si mai mult fara ejaculare, deci un alt plus. Ingredientele scrise pe prospect sunt unele naturale. Cred ca este aici pe forum o poza la prospect, cauta si poate vei gasi, Nu mai imi amintesc exact topicul.

  Sper ca ti-am fost de ajutor. O zi buna sa ai!

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Dupa cum a zis si Peleu, nu exista un forum oficial pentru Titan Gel. De fapt nici nu prea e nevoie… sunt atat de multe forumuri unde se poate discuta liber despre diferitele produse de pe piata inca nu si-ar avea rostul. Poti de exemplu sa il folosesti si pe acesta pentru a pune intrebari, ori oricare altul (cu siguranta stii deja involuntar destule forumuri romanesti).

 4. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nu cred ca exista un forum oficial, gasesti o gramada de informatii pe internet sau poti intreba aici tot ce vrei sa stii despre Titan Gel.

  Poti considera ca e asta un forum oficial.

Leave an answer

Browse