Fetelor, pe voi UpSize va ajutat sa va mariti sanii? Ce pareri aveti? Sa il incerc si eu?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Bunaaaaaa. Fetele am si eu o intrebare. Nu prea sunt multumita cu sanii mei (si chiar daca nu arata, nici prietenul meu actual nu pare a fi multumit) si caut la voi ceva pareri care sa ma ajute sa aleg un produs de marire eficient. Am vazut ca multe laudati UpSize, asa ca as vrea sa aud si parerea voastra. Sunt de parere ca orice impresie / review este util / utila, asadar vreau cat mai multe. Ati consultat si un medic inainte sau direct ati aplicat crema UpSize fara un consult prealabil. Oricum sincer nu vad sa fie vreo problema daca nu vorbesc cu un medic, dar vreau sa vad ce aveti si voi de spus. Multuuuuu.

in progress 0
Victor 1 year 3 Answers 1421 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Iti vor creste sanii dar nu te astepta la cine stie ce minuni. un sfat prietenesc e sa faci mult spor si sa iti intaresti msuculatura pieptului pt a parea mai mari

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am fost nevoita sa imi schimb sutienele dupa ce am aplicat crema timp de 3 luni. merita zic

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Buna 🙂 Da, eu am folosit UpSize. Am aplicat crema doua luni si da, mi-au crescut sanii. Nu cu mult, dar parca arata mai bine acum in oglinda. 😀 de fapt… sincer nici nu stiu daca s-au marit sau e o iluzie optica din cauza ca am sanii acum mai tonifiati si mai ridicati. Oricum, am fost multumita de rezultate, ti -o recomand si tie poate si in cazul tau va avea aceleasi efecte. Multa bafta daca te-ai hotarat sa o incerci.

  Ca o paranteza: am citit prin unele comentarii unele pareri si sfaturi, printre care si aceea de a combina aplicarea cremei UpSize in tandem cu exercitii fizice zilnice sau de cel putin 4-5 ori pe saptamana pentru ca rezultatele sa fie maxime.

Leave an answer

Browse