Fitospray ce informatii da pe prospect ? As vrea sa le vad si eu… imi faceti va rog o poza?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Salutareeee! Am si eu o intrebare. mai multe defapt. Fitospray ce informatii are pe prospect? Ma intereseaza in special lista cu ingrediente pe care o are prospectul, precum si lista cu reactii adverse sau contraindicatii. Am vazut ca e natural, deci e destul de sigur, insa nu strica inca o informatie in plus, nu-i asa? 🙂 multumesc daca ma puteti ajuta, o poza sau chiar sa scrieti voi. Multumesc.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 404 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Daca vrei sa cumperi produsul original, cu prospect in limba romana trebuie sa cumperi de la un distribuitor oficial precum http://citybreakguide.ro/fito-spray-pret-pareri-forum/ si nu vei avea probleme. Nu cumpara de pe siteuri obscure pentru ca ai sansa nu doar sa nu aiba efect ci chiar sa iti dauneze. Dealtfe, Fitospray original e un produs cu rezultate foarte bune.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Din pacate nu mai am cutia ca sa iti pot face poza la prospect. Pot insa sa te asigur ca ingredientele sunt intradevar unele naturale si ca pe mine chiar m a ajutat sa slabesc. A, da sa nu uit, reactiile adverse nu exista, cel putin in cazul meu nu au aparut.

Leave an answer

Browse