Goji cream cat de folosit este aici pe forum? Sunt persoane care ma pot ajuta cu cateva raspunsuri?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Bunaaaaa. Am si eu cateva intrebari despre Goji cream la care tot incerc sa caut raspunsuri, fara vreun rezultat insa. Cati sunteti pe forum care intr-adevar ati folosit crema? Goji cream chiar a reusit sa va ajute sa scapati de semnele de imbatranire a tenului. Eu de exemplu am niste riduri pe frunte si langa ochi care ma deranjeaza foarte tare. Credeti ca aceasta crema va reusit sa ma ajute sa scap de ele? sau macar sa se mai estompeze, sa nu mai fie chiar atat de vizibile. Chiar sper sa gasesc cineva pe acest forum care sa ma poata ajuta.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 350 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Dupa cum am mai spus pe foru, sunt foarte multumita de aceasta crema. Am tenul mult mai curat, bine hidratat si ridurile parca nu mai sunt deloc vizibile (decat daca te uiti foarte atenta direct pe ele). Eu zic ca da, vei reusi sa scapi de acele riduri cu siguranta. Incearca si vei vedea. Te asteptam cu impresiile dupa ce ai folosit crema 🙂 pupiciiii

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Buna draga. Eu am aplicat crema Goji timp de mai multe luni (cred ca 3 daca nu ma insel) cu pauze de o saptamana intre luni. Asa mi s-a parut ca am avut cele mai bune rezultate.(am vazut ca la fel au mai procedat si alte colege de pe forum). Mie ridurile mi s-au estompat destul de mult, incat abia mai sunt vizibile. Semnele de imbatranire a tenului au reusit si ele sa devina foarte greu vizibile., Per total sunt multumita de rezultatele obtinute.

Leave an answer

Browse