Goji cream ce ingrediente are trecute pe prospect ? Dar reactii adverse? E compatibil cu mai multe tipuri de ten?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Buna! Am si eu cateva intrebari pe care as vrea sa vi le pun… Daca ma puteti ajuta cu un raspuns rapid va raman datoare, promit. Multumesc mult anticipat.

1. Imi spuneti va rog ce ingrediente sunt pe prospect? Are un prospect in limba romana sau doar in engleza (am patit la unele produse sa nu fie in romana doar in alta limba)?

2. Stiti cumva de posibilitatea unor reactii adverse? Pe net nu am gasit informatii care sa ma multumeasca. Majoritatea spun ca pe prospectul produsului nu scrie de asa ceva, dar vreau ceva concret, de la cineva care a folosit crema.

3. Va scapat si de cosuri? sau doar de riduri si cu efect de lifting?

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 449 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Si eu pot spune ca am fost foarte multumita de aceasta crema. INtr-adevar face tot ceea ce spune si imi place ca e naturala deci nu pun chimicale pe fata. recomand cu toata inima

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Buna! Eu am folosit Goji Cream si o sa incerc sa iti raspund punctual la toate intrebarile puse de tine.

  1. Prospectul este in limba romana, dar poate fi si intr-o alta limba, depinde de unde comanzi. Tine cont si ca uneori informatiile de pe prospect pot fi puse si doar pe cutie. Legat de ingrediente… printre colagen, aminoacizi, vitamine si minerale pe lista se mai afla uleiurile esentiale, extractul de alge, argila sau uleiul de palmarosa.

  2. Din cate stiu eu nu exista reactii adverse / contraindicatii. Eu nu am avut nimic. Ai grija doar sa nu fi alergica la una dintre ingrediente.

  3. Da, pe mine m-a ajutat sa imi curat tenul. E acum fara riduri si chiar unele cosuri m-a ajutat sa le elimin intr-un timp mai scurt decat sa astept sa treaca ele de la sine.

Leave an answer

Browse