Goji cream ce rezultate va oferit? ca vreau si eu sa comand dar mai intai sa fi sigura ca ma ajuta

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Hei… am si eu nevoie de ajutor de la voi… fetelor care ati folosit crema goji, imi puteti spune si mie daca voi ati obtinut rezultate notabile? Am zis sa comand si eu dar o sa fac asta doar daca stiu sigura ca toate rezultatele promise de producatoru cremei sunt unele reale. Ce ziceti? Merita sa incerc si eu goji cream sau sa caut mai bine altceva? Va astept cu un raspuns, multumesc.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 394 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pe mine a reusit sa ma ajute foarte mult. Inainte aveam probleme destul de mari cu tenul, in sensul ca eram plina de riduri si chiar ma simteam aiurea in pielea mea, pentru ca multi ma credeau mai batrana decat sunt in realitate, am lasat insa timpul sa treaca si am aplicat constant crema goji iar acum multi zic sa am intinerit si ma intreaba care este secretul. Ei bine… secretul sta in fructele goji dragele mele, toate femeile ar trebui sa apeleze la ele. Sunt o adevarata minune a naturii!!!

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  eu sincera sa fiu am fost destul de multumita de ce rezultate am reusit sa obtin cu crema asta. Cred insa ca se putea ceva mai bine, cei drept si eu am un ten destul de dificil, plin de acnee, urmand deja un tratament impotriva sa insa am zis sa incerc si Goji Cream. Din ce am observat pana acum s-au mai ameliorat problemele cu acneea si au disparut si cearcanele. Chiar o recomand, merita atentia femeilor care stiu ce vor de la o creme de frumusete

Leave an answer

Browse