Hondrocream este bun pentru durerile de spate? Ce pareri aveti? Merita luat in seama?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

De o buna bucata de vreme ma sacaie la maxim niste dureri de spate. nu mai stiu ce sa fac sa scap de ele si la doctor nu pot sa merg ca am ceva probleme cu asigurarea de sanatatea si nu imi vor putea fi decontate serviciile. Pentru moment caut niste alternative naturale care sa ma ajute sa mai ameliorez durerile de spate. Ce pareri aveti voi despre Hondrocream? Am vazut ca e destul de recomandat in online. Orice parere imi va fi de ajutor, va multumesc in avans pentru ajutor si sfaturi.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 403 views 0

Answers ( 2 )

  0

  Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Hondrocream mi-a fost recomandat de medic care mi-a spus ca pana acum toti pacientii sai au reusit sa isi trateze durerile de spate si articulatii cu ajutorul sau. Eu acum nu stiu ce sa zic, pe mine parca nu m-a ajutat chiar atat de mult, chiar daca efectele le-am simtit totusi (nu ma mai doare atat de tare, desi mi-ar fi placut sa scap de tot de ele). Per total… nu pot spune ca recomand dar nici nu iti pot spune sa nu il cumperi, alegerea iti apartine. vad ca pe altii ia ajutat, paote sunt un caz particular.

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am folosit Hondrocream si pot spune ca sunt fericit cu el. Aplic crema in mod regulat si pana acum mi am format doar pareri pozitive despre el. Pur si simplu a reusit sa imi atenueze mult din durerile resimtite, atat la nivelul spatelui, cat si durerile de articulatii.

Leave an answer

Browse