Imi face si mie cineva care a folosit Hondrocream o poza la informatiile de pe prospect?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Nu am reusit sa gasesc lista completa cu ingrediente, asa ca apelez la voi. Este cineva aici care a folosit Hondrocream si ma poate ajuta cu o poza facuta la prospect? Vreau neaparat sa vad lista completa cu ingrediente de pe prospect inainte de a cumpara, astfel incat sa fiu sigur ca ingredientele sunt unele naturale asa cum scrie pe toate siteurile care promoveaza crema asta. Voi ce ziceti? Chiar asa este? Multumesc anticipat pentru ajutorul oferit.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 555 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Sincer nush cata incredere sa am daca chiar alea sunt ingredientele… vorba aia, e cineva care sa ii controleze sa fie intradevar ingredientele alea in crema/ ? Voi ce ziceti? Sunteti de acor dcu mine?

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  da, chiar alea sunt ingredientele scrise de mihai, pe alea le am vazut si eu scrise pe prospect (desi vad ca el a aratat direct ala in care sta crema…

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Te pot ajuta eu. Uite aici o poza pe care am facut-o zilele astea cand am vrut sa ii arat unui prieten ce mi-am cumparat eu pentru a scapa de durerile de spate. Nu stiu insa cat de clar se vede scrisul… Iti scriu asadar si eu ingredientele in cazul in care nu se vede bine: extract de castan cal, Ulei de menta, Ulei de eucalipt, Ulei de brad, Extract de ardei rosu.

Leave an answer

Browse