Imi puteti spune va rog ce ingrediente are Titan Gel Gold? Care apar pe prospect?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Salut!! Vreau sa cumpar Titan Gel Gold insa mai intai vreau sa aflu ce ingrediente are inscrise pe prospect. Imi place sa stiu mereu ce produse folosesc, iar pe internet din pacate nu am reusit sa gasesc informatii foarte detaliate legate de acest aspect. Ma puteti ajuta asadar va rog si pe mine cu un extras din prospectul cremei? Sunt convins ca barbatii care au comandat-o ma pot ajuta. Daca totusi nu il aveti, imi puteti spune voi cam ce despre ce compozitie vorbim? Astept un raspuns din partea voastra, mersi fain si seara faina in continuare.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 351 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Extractul de verbena, extractul de capsuni, acidul succinic si acidul hialuronic. Asta am vazut ca scrie pe cutie. Si alte cateva ingrediente pentru textura, care nu sunt foarte importante zic eu

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Intreaga lista cu ingrediente se poate gasi pe prospect. In functie de unde comanzi prospectul poate consta intr-o mica carticica, o mica foaie sau informatiile sunt puse direct pe cutie. eu am cumparat Titan Gel Gold si iti zic ce am citit eu pe prospect: principalele ingrediente sunt extractul de verbena, extractul de capsuni, acidul succinic si acidul hialuronic. Daca ai si alte intrebari sunt bucuros sa te ajut, am folosit crema aproape doua luni deci stiu una alta si te pot ajuta.

Leave an answer

Browse