Imi puteti zice si mie de unde ati dat voi comanda pentru Climax Control ? Multumesc!

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Din cauza ca termin repede a inceput sa imi afecteze relatia am hotarat sa incerc si eu Climax Control ca tot am vazut ca il laudati pe aici. Am insa niste nelamuriri legate de magazinul de unde sa dau comanda. Din ce am observat multi recomanda sa dau comanda direct de pe siteul oficial, insa am gasit Climax Control mai ieftin in alta parte. Merita sa risc pentru cei 50-60 de lei in minus? Credeti ca e un produs contrafacut sau imi fac griji degeaba? Voi ce ziceci?

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 590 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am cumparat de pe siteul citybreakguide.ro acum cateva luni de zile, versiunea originala cu holograma si chiar m-a ajutat. Potenta este total diferita si am un libido crescut fata de perioada de dinainte.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am dat comanda de pe un alt magazin, am prins cam acelasi pret. Zic sa vezi mai bine de acele abtibilde holograme sau cum se numesc ca ele iti zic daca e orginial produsu. lasa magazinul ca putin conteaza.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Sfatul meu e simplu – comanda numai si numai de pe site-ul oficial ori de la distribuitorii oficiali din Romania care sunt mentionati pe site-ul lor. In caz contrar poti sa ai neplacuta surpriza de a te trezi cu un produs contrafacut. Cu siguranta nu iti doresti asta.

Leave an answer

Browse