Imi spuneti si mie va rog cum comand Maxisize si la ce pret bun?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Ceaules, am si eu o intrebare. Voi la ce pret ati cumparat Maxisize? intreb pentru ca as vrea sa dau si eu comanda la un tub, insa am vazut ca preturile variaza putin si vreau sa ma asigur ca profit de cele mai bune preturi fara insa a risca sa ma trezesc cu un produs contrafacut. Imi puteti lasa un link sau ceva ca sa vad daca e vorba de site-ul de unde vreau si eu sa comand? Hai multam, astept cu interes un raspuns din partea voastra.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 501 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  La fel ca teo, la vreo 150 de lei cu tot cu transport. Vezi pe siteul oficial ai oferte bune de obicei

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  eu am cumparat maxisize cu aproape 150 de lei. Mi s-a parut un pret destul de mare la inceput, insa dupa ce am inceput sa aplic crema timp de mai multe saptamani si am vazut toate efectele pe care mi l-ea oferit acum parca am platit prea putin. NU spun ca suma e una mica, insa cu siguranta nu e nici una mare. sunt de parere ca merita din plin incercata aceasta crema pentur ca sunt sanse destul de mari sa te ajute sa ai un penis mai mare, mai tare si mai jucaus. Parerea mea, recomand cu incredere si nu glumesc.

  Inca ceva, legat de unde comanzi… vezi p[e site-ul distribuitorului oficial din romania, acolo ai cel mai bun pret pentru tara noastra.

Leave an answer

Browse