Imi spuneti si mie va rog voi la ce pret ati luat Erogan ? intreb ca vad ca un magazin are reducere mare si sa nu iau teapa

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Salut! Am vazut la un magazin ca Erogan are reducere 50%. Adica aproape 160 de lei reducere. Nu e cam mic pretul ? E posibil ca preturile sa scada atat de mult? As vrea sa cumpar si eu Erogan, insa nu vreau sa ma trezesc ca cumpar ceva contrafacut. tin la sanatatea mea, si mai ales la banii mei. Voi cat ati platit  la comanda? Imi puteti da un link de la magazinul de unde ati comandat? Sa fiu sigur ca e site-ul oficial si nu un magazin mediocru pus pe tepe. Mersi fain! Astept raspuns cu interes.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 523 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Am vazut ca magazinul oficial are asa oferte de pret destul de regulat. Din ce am citit si auzit nu prea au fost semnalate tepe cu Erogan. Si eu ma numar printre cei care au cumparat produsul la 160 de lei. Cred ca nu e nici un risc nici in cazul tau. Eu am fost foarte multumit de rezultatele pe care am reusit sa le obtin. Cu siguranta voi mai apela pe viitor daca iar o sa am nevoie.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Salut. Ce pot sa iti spun e ca eu am cumparat Erogan tot asa, cu 50% reducere. M-am uitat acum din nou si la acelasi distribuitor de unde am comandat si eu e din nou un pret bun, tot asa la reducere mare. Din cate stiu eu e un singur magazin in Romania care vinde oficial Erogan, pe care il poti accesa cu un click aici. Sper ca am reusit sa iti fiu de ajutor.

Leave an answer

Browse