Imi ziceti va rog comanda la Erogan de unde o pot da in Romania? Stiti de ceva reduceri?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Salut! M-am hotarat sa dau si eu comanda pentru Erogan, in sfarsit, dupa ce am citit cam tot ce se putea despre el. Am insa o nelamurire. Am vazut ca pot da comanda pe mai multe site-uri, iar preturile sunt destul de diferite. Stiti cumva care e site-ul oficial? Cam ce pret e la el ? E mai mare? Sa cumpar din alta parte? Nu vreau sa ma risc cu produse contrafacute, de aia tot intreb. Daca stiti de ceva reduceri nu ezitati sa imi spuneti de ele 😀 orice reducere de pret este mereu binevenita la orice comanda, mersi fain tuturor, o seara faina in continuare.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 584 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  La fel zic si eu, comanda direct de la distribuitorul oficial nu te mai complica cu magazine de cartier doar pentru ca au preturi mici. Risti asa sa iei ceva contrafacut si sa ramai cu ochii in soare sau doamne fereste sa iti pui in pericol sanatatea.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Din Romania poti comanda linistit de pe siteul celor de la Erogan. Eu asa am facut si am primit fix ce am comandat. Comanda a sosit relativ repede (cred ca vreo 7-8 zile) si mi-au raspuns rapid baietii la telefon atunci cand am vrut sa ii intreb ceva.

Leave an answer

Browse