Maxatin de unde pot comanda ? Sunt multe magazine si nush care e ala oficial

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Caut de cateva ore bune un magazin de unde sa pot comanda Maxatin. Eu caut mai exact magazinul oficial insa nu imi dau seama exact care este acela… Ma puteti ajuta voi cu un link, va rog? 🙂 Voi de unde ati comandat Maxatin? Ati fost multumiti de relatia cu clientii pe care o au? O sa comand mai mult si daca primul pachet nu ma satisface as face retur la celelalte pachete (care raman sigilate bineintels.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 455 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Iti recomand sa cumperi de pe http://citybreakguide.ro/maxatin-pareri-forum-pret/ , ei colaboreaza cu producatorul oficial. Ceilalti care comercializeaza sunt doar niste sarlatani care nu livreaza nimic. Aici platesti coletul la curier, dupa ce ajunge.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Hai sa iti dau un exemplu, am comandat maxatin de pe un site de care nu am mai auzit in viata mea. Nu am primit nimic, nici dupa 2 luni…plata facuta in avans. Am zis sa incerc si sa comand si de la siteul oficial… in doar o saptamana am primit produsul. concluzia o tragi singur

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu zic sa nu te mai complici cu magazine obscure si sa dai comanda direct pe siteul oficial. E mai mare pretul, dar in final merita pentru ca calitatea este una mare.

Leave an answer

Browse