Maxisize are si prospect sau vine fara? Intreb sa stiu la voi cum e ca eu nam primit nimic si pe net am tot vazut ca se primeste

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Salut la voi! Imi puteti spune si mie daca voi ati primit vreun prospect ceva la MaxiSize? Prospectul asta defapt in ce consta pana la urma. Am cumpoarat si eu Maxi Size dar nu am primit nici un fel de prospect. Din cauza ca e contrafacut oare sau de fapt nu trimit? Vreau sa aflu lista completa cu ingrediente si din ce am vazut pe net ea e pe foaia aia din interior pe care eu nam primito. Imi puteti trimite voi o poza cu ea sau macar sa ma linistiti ca nu e contrafacut produsul? Multam in avans

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 551 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Maxisize si eu am primit fara hartia aia pe care voi o numiti prospect dar vezi ca si pe cutie ai cam tot informatiile alea. Nu e un produs d-ala de iti da doctorul din te miri ce ingrediente chimice periculoase, e ceva natural, soft. nu sunt obligati sa dea prospect.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Salut! Prospectul poate fi considerata si cutia… in cazul unor produse. Depinde acum si de la ce distribuitor ai comandat, ca mai sunt unii care includ ei separat un prospect cu informatii in diferite limbi. Oricum nu ai nevoie de el ca toate informatiile de care ai nevoie sunt pe cutie. Iti poti da seama daca Maxi Size e contrafacut sau nu dupa insemnele de pe el (le afli mai exact pe site-ul oficial cum deosebesti produsul original de un fals).

  In ceea ce priveste ingredientele, daca nu ai gasit unde sunt scrise ti le zic eu: extract din fructul fragaria, extract de verbena, mentol, acid succinic, colagen, elastina, trietalomina, proteine si aminoacizi.

Leave an answer

Browse