Pentru Hondrocream de unde as putea si eu sa dau comanda la o oferta buna? Ceva reduceri stiti unde sunt?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Azi mam hotarat sa dau si eu comanda odata pentru crema asta. Am niste dureri de spate pe care deja nu mi le mai suport si nu am posibilitatea sa merg la un medic in perioada asta. O sa comand Hondrocream si asta e. Am insa o rugaminte la voi de aici, ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi de unde sa dau comanda la un pret cat mai mic? Stiti o oferta buna? Am vazut ca unii din voi ati comandat si la 50% reducere, dar pare mult. Chiar asa e?

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 411 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Mno, eu am cautat mai bine si am comandat de la un magazin care cica era distribuitor oficial in Romania. Am prins un pret bun, daca vrei iti dau si tie linkul daca ma lasa adminii si nu imi iau ban.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Si eu iti recomand tot de pe site-ul oficial sa dai comanda. Eu asa am facut, nu neaparat pentru pret, ci pentru ca asa am avut o siguranta ca nu primesc un produs contrafacut. te sfatuiesc sa faci si tu la fel.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  salut prietene, sincer nu stiu ce sa iti recomand. eu am dat comanda direct de pe siteul ala oficial al lor si am prins Hondrocream la 50% reducere. Nu cred ca vei gasi mai ieftin de atat. incearca si tu direct de la ei, ca asa ai sanse mai mari la ceva oferte.

Leave an answer

Browse