Prieteni, ceva pareri legate de performantele lui Dynamite? Merita cumparat sau mai bine lasa?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Nu am mai folosit pana acum nici un activator de nada insa sunt dispus sa o fac. Am nevoie insa sa imi spuneti cam ce pareri aveti despre Dynamite pentru ca eu pe el am pus ochii. M-am uitat dupa mai multe activatoare de nada, insa citind parerile multor pescari, atat profesionisti, cat si amatori, am ajuns la concluzia ca singurul de urmarit este Dynamite. Vreau insa sa vad ce aveti si voi de spus, asa ca va astept parerile tuturor celor care ati folosit nada activata cu acest produs. Sunt foarte curios sa aflu daca in cazul vostru a avut efect si s a dublat canitatea de peste capturat.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 375 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Pareri doar de bine sau doar de rau nu exista. O sa vezi ca mereu parerile vor fi unele impartite. Eu zic ca merita sa incerci Dynamite, desi tot o sa ai nevoie de ceva experienta la pescuit ca sa scoti ceva. Ca incepator iti zic ca eu personal doar am reusit sa imi dublez cantitatea de peste prins, deci e loc de mai bine. Poate experienta isi va spune cuvantul in final. vedem. Revin daca imi schimb parerea.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  In cazul meu nu pot spune ca rezultatele lu dynammite asta au fost unele care sa ma dea pe spate, sincer sa fiu mas fi asteptat la mai mult de atat. Pretul mi se pare unul exagerat de mare, daca era mai mic poate ca as fi dat o nota mai mare activatorului asta de nada, asa… doar nota 6 din 10. Ce sa faci, nu totul e perfect.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Salut tinere! Eu am cumparat Dynamite asa ca iti pot oferi cateva pareri destul de pertinente. In primul rand, activatorul asta de nada este pana acum singurul care m-a ajutat sa cresc eficienta momelii. Si crede-ma ca am testat putine. In al doilea rand, o sa observi ca efectul sau se face simtit pe o raza de mai multi kiloemtri, asa ca pestii vor veni de la mare distanta la momeala ta, crescand sansele foarte mult sa prinzi ceva.

  Exista totusi un mic neajuns… E vorba de pretul ridicat si de faptul ca sticluta nu e chiar una foarte mare… dar na, daca tii cont ca o sa ai capturi mari… poti suplini neajunsul asta.

Leave an answer

Browse