Unde gasesc prospect la Eco Slim pentru slabit?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Buna seara!

Am cumparat suplimentul Eco Slim si acum cateva zile a ajuns coletul. Totul este in regula, produsul a fost sigilat corect, cutia are holograma deci este originala, insa nu am prospect. Voi ati primit prospect la acest supliment? Nu stiu cum se ia, ce contraindicatii are, etc… Va rog sa ma ajutati!

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 665 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eco Slim functioneaza datorita compozitiei sale  unice de ingrediente  selectate de specialisti in domeniul nutritiei si ai medicinei naturiste. Acest cocktail de sanatate va va umple de energie, totodata diminuand rapid si vizibil tesutul adipos din zonele nedorite, precum abdomenul sau coapsele. El se gaseste sub forma de sirop, fapt ce il ajuta sa fie mult mai usor absobit in organism.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  De obicei nu vine cu prospect Eco Slim, pentru ca ai detaliile pe cutie. Poate ca sunt in engleza, dar la fel, ai siteul oficial de unde poti afla ce contraindicatii are (nu sunt aproape deloc), posibile reactii adverse, ingrediente si doza recomandata.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eco Slim este un supliment alimentar ce va poate ajuta sa slabiti sanatos. Nu este un medicament, deci prospectul nu este obligatoriu sa fie inclus in cutie, sau sa fie prezentat pe ambalaj. Doza recomandata de catre producator este de o pastila pe zi, dumineata, dupa masa.

Leave an answer

Browse