Salut prieteni, imi spuneti si mie va rog de unde pot comanda Prostect ? Multumesc!

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Vreau sa dau si eu comanda pentru Prostect, insa nu stiu exact de unde sa cumpar. Nu prea ma intereseaza pretul, ideea e ca vreau sa comand un produs care sa fie sigur original, indiferent de ce pret are (bine asta nu inseamna ca sunt mana larga, totusi nu platesc mult peste cel normal). Voi ce spuneti? Nu stiu exact care e site-ul oficial, asa ca daca ma puteti ajuta si cu acesta v-as ramane profund dator. Chiar vreau sa scap de problemele cu prostata cat mai repede cu putinta.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 375 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu l-am gasit in farmacii la catena. Vezi ca il au la un pret mai mare decat pe net, dar eu sunt o persoana care nu e fan cumparaturi online. Acum fiecare alege dupa preferinte. Orientativ, am platit 199 de lei pentru Prostect. Pe net am vazut ca e mult mai ieftin, vezi la distribuitorul din Romania.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Si eu la fel ca octav am comandat tot direct de pe site-ul producatorului. nu regret, pt ca sunt sigur ca e produsul original nu unul contrafacut, iar acesta a sosit destul de repede, in doar cateva zile de la data comenzii. Sunt multumit de efectele lui Prostect, cel putin pana acum ii simt rezultatele. Sper sa nu ma dezamageasca pe termen lung. O sa revin cu un topic separat in care sa povestesc experienta avuta cu el si rezultatele pe care am reusit sa le obtin in jumatatea de an de folosire.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu am comandat direct de la producator. Vezi ca site-ul lui il gasesti aici (click pe link). Nu am facut comparatii, asa ca nu stiu exact sa iti zic daca pretul e mai mare sau mai mic decat la celelalte magazine. Singurul lucru pe care stiu sa ti-l zic sigur e ca de acolo daca dai comanda ai garantia ca produsul e 100% original.

Leave an answer

Browse