Salut! Vreau si eu cateva pareri despre Maxisize. V-a ajutat? L-ati cumparat din farmacie sau online?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Am tot cautat pe internet solutii care sa ma ajute sa imi maresc penisul. Nu sunt deloc multumit de ceea ce am acum (13 centimetri) si parca nici prietena mea nu pare super incantata de dimensiune… Tot cautand am dat peste┬áMaxisize, care mie personal mi-a facut cu ochiul. Cred ca pe acesta o sa il aleg, insa vreau sa ascult si cateva pareri de la voi. Ati folosit crema? Daca da, cat de des? Si chiar vi-a marit penisul? Nu sunt doar vorbe de marketing? A, da – inca ceva.┬áMaxisize voi l-ati cumparat din farmacii sau online? Intreb pt ca vad ca difera costurile finale destul de mult si vreau sa stiu.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 2096 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Am cumparat online pt ca imi e rusine altfel, prefer sa apas un buton si sa imi vina direct acasa intr-un colet discret.

  Legat de eficienta, da, pe mine m-a ajutat sa fiu mai bun la pat. cHiar il recomand, zic ca merita daca il folosesti corect.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  In farmacie nu l am vazut, l am luat de pe siteul lor. Am fost multumi ca mio facea sa stea mai mult timp sculata, nu am vazut mari diferente la marime.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Salut! Eu am cumparat si folosit Maxi Size si iti pot confirma ca te ajuta putin. Eu de exemplu nu prea puteam sa rezist mult in timpul actului sexual, in sensul ca terminam in sub 1-2 minute. Era evident un dezastru pentru mine si prietena mea, mai ales ca nu imi reveneam foarte repede pentru a continua. Dupa ce am aplicat crema Maxi Size am inceput sa imi revin incet incet. Ba chiar mi-a si crescut penisul cu 2-3 centimetri (desi aceasta crestere cred ca se datoreaza erectiilor care sunt mai tari ca niciodata si prezentei unei cantitati mai mare de sange in organ).

  Sfatul meu? Nu te arunca la o cantitate mare, cumpara pentru inceput un singur tub si vezi cum reactioneaza corpul tau. Daca rezultatele sunt vizibile (de obicei e nevoie de aproximativ o luna) atunci poti cumpara mai multe tuburi si sa continui tratamentul.

Leave an answer

Browse