Se gaseste Titan Gel in farmacii?

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Am mai folosit Titan Gel si mi-a crescut penisul cu vreo 2 cm. As vrea sa mai iau, dar siteul de pe care am luat eu nu mai exista. Aveti cumva idee daca gasesc acest produs in farmacie? Mie mi-a fost rusine sa intreb, dar daca stiti ca exista spre exemplu in farmaciile Catena, m-as duce si as cere direct, nu as mai fi asa de rusinos.

in progress 1
Alexandra 3 years 3 Answers 6672 views 1

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Salutari.

  Am cautat si eu in farmacie la Catena si nu au, nici la SensiBlu nu stiau de produs, deci se vinde doar pe internet din cate se pare. Eu comand de pe siteul oficial pentru ca de acolo e cel mai bun, restul sunt fake. ai grija sa aiba holograma

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nu exista in farmacii intrucat este un produs mai “exotic”. Daca doriti sa il cumparati, aveti grija de pe ce site il luati, trebuie sa fie produsul original cu holograma. Cumparati direct de la producator de pe acest site.

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Nu prea gasesti in farmacii Titan Gel. Si eu am cautat la catena si la sensiblu dar fara succes. am vorbit direct cu distribuitorii din Romania si mi au spus ca prefera sa vanda ei direct ca sa poata oferi la un pret atractiv. Pe scurt, daca ai cumpara dintro farmacie ai plati mai mult decat asa, direct de la producator.

Leave an answer

Browse