Stiti cumva de unde pot comanda UpSize la un pret bun? Peste tot am vazut costuri ridicate…

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Hello… vin si eu cu o intrebare ca vad ca se raspunde pe aici… Stiti cumva de ce e UpSize atat de scumpa? De unde as putea comanda la un pret mai mic? Intreb pentru ca vad ca costa destul de mult si as fi dispusa sa cheltui atatia bani doar daca as avea siguranta ca isi face efectul. Daca nu puteti da un site cu pret mic macar imi puteti spune daca pe voi v a ajutat sa va mariti sanii? Ii am destul de mici si mi-ar place sa ii maresc putin… Voi de unde ati cumparat ca vreau sa comand de la o sursa oficiala, ca sa nu ma trezesc cu un mare fake si sa dau banii de pomana.

in progress 0
Victor 2 years 3 Answers 611 views 0

Answers ( 3 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Te ajuta, dar pentru rezultate bune poti merge si la sala pentru a-ti lucra musculatura sanilor astfel incat sa para mai mari.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Costurile sunt mai ridicate la unele magazine si foarte mici la altele. Din propria experienta iti spun sa stai la distanta de preturile foarte mici. Mai bine cumperi direct de pe siteul oficila, este un pret mediu in opinia mea si asa macar nu primesti produsul contrafacut ci pe cel original cu holograma d-aia

 3. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Buna. Eu am folosit crema si m-a ajutat sa am sanii mai fermi si putin mai mari. Nu cu mult, insa sunt multumita. Mie nu mi se pare chiar atat de mare pretul pe care il are, insa na, dupa bugetul fiecaruia. Un pret mai mic nu stiu daca vei gasi, iar daca da ai grija mare sa nu fie produsul contrafacut. Eu zic ca mai bine comanzi direct de pe site-ul oficial pentru ca asa sunt riscuri inexistente. vorba aia, dai un ban dar te bucuri de calitate.

  Legat de parerea pe care ai cerut-o… as mai cumpara inca o data UpSize? Da. Poate ca nu iti mareste cu mult sanii, insa mi ia facut mai fermi si pielea e mult mai placuta la atingere. sotul meu este inebunit de asta.

Leave an answer

Browse