Sunt curios… barbatii de aici cu ce rezultate se pot lauda folosind Atlant gel ???

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Mi se pare mie sau Atlant gel e destul de folosit in Romania? Intreb pentru ca vad tot mai multi barbati care vorbesc despre crema asta… nu am reusit insa sa gasesc si ceva rezultate concrete obtinute… poze sau macar povesti ale celor care chiar au folosit Atlant gel si nu vorbesc doar din auzite sau de dragul de a discuta. Ce ziceti? Merita sa cumpar si eu crema sau sa caut mai bine altceva? As vrea tare mult sa fiu mai bun la pat si sa nu mai termin in doar cateva minute. Daca imi si mareste penisul… si mai bine. 🙂

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 435 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Da, sunt de parere ca merita sa incerci Atlant Gel, chiar este unul dintre produsele care merita toata atentia barbatilor care stiu ce vor de la viata lor sexuala. Pe mine de exemply a reusit sa ma ajute foarte mult. Rezist mai mult la pat si chiar ma pot lauda cu un penis mai mare acesta crescand cu 2-3 cm (poate si din cauza ca erectiile mele sunt beton acum fata de inainte).

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Frate, mie chiar si a facut efectu. Atlant Gel pe mine m-a ajutat sa am un penis mai mare cu aproximativ 3-4 cm. Este si in functie de cat de tare am pofta de f… ca daca am e erectia super tare si automat si mai mare ca e mai mult sange la asta micu.

Leave an answer

Browse