Sunt curios, cati de pe forum ati folosit Hondrocream si cat de multumiti suteti de crema ??

Report
Question

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Report
Cancel

Salutare!! Am vazut ca sunt destul de multi care recomanda Hondrocream. pe acest forum insa cati ati folosit crema? Intreb pentru ca vreau sa cumpar si eu pentru scapa de niste probleme mai vechi. In urma unei accidentari la fotbal am ramas cu o durere surda in spate si ma gandeam daca nu cumpa Hondrocream ma va ajuta sa mai scap de ea sau macar sa ma mai lase din cand in cand ca e deja e destul de enervant. La medic nu prea as merge ca nu imi place spitalele din Romania, le consider infecte.

in progress 0
Victor 2 years 2 Answers 325 views 0

Answers ( 2 )

 1. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  La fel si zic si eu ca colegu de pe forum. Pe mine ma ajutat sa imi tratez durerile de spate. Poate o sa reusesti si tu. Pana nu incerci nu ai de unde sa stii. Vorba aia. Eu tio recomand crema ca din ce am vazut si altii sunt multumiti de ea. Acum alegerea este la tine.

 2. Please briefly explain why you feel this answer should be reported .

  Report
  Cancel

  Eu personal am folost Hondrocream si am fost multumit, a reusit sa ma ajute sa nu mai resimt atat de tare durerile de spate si de la mana. Acum nush, mie medicul mia spus ca rezutlatele pot sa difere de la o persoana la alta. daca nu te deranjeaza sa dai bani si sa risti sa vezi daca functioneaza crema si in cazul tau atunci testeaza si vezi. eu zic ca Poate te va ajuta, cine stie.

Leave an answer

Browse